Geschiedenis

de digitale brandkast

 1. Vrijgave AVG-Proof technologie

  De 123AVGProof applicatie is zorgvuldig in- en extern getest. Volgens een gespecialiseerd ethisch hacking bedrijf heeft deze applicatie met glans de uitgevoerde pentest doorstaan en als gevolg hiervan heeft uServ besloten om deze software vrij te geven. De directie van de bedrijfsartsengroep heeft uServ vervolgens de opdracht gegeven om de 123AVGProof API te integreren in FlexDossier om op deze wijze alle medisch gevoelige informatie via dit medium te kunnen versturen.

 2. Aangescherpte wetgeving

  Het valt uServ op dat systemen steeds beter beveiligd worden en de autoriteit persoonsgegevens steeds strengere regelgeving hanteert.
  Echter het valt uServ ook op dat vanuit de beveiligde systemen berichten en documenten worden verstuurd via het onveilige e-mail medium. uServ besluit daar op in te spelen en ontwikkeld 123AVGProof. De  op SAAS gebaseerde 123AVGProof applicatie moet het uitwisselen van berichten, tussen verzender en ontvanger 100% beveiligen.

 3. Lancering Flexdossier

  Als antwoord op het privacy-vraagstuk besluiten ze een samenwerking aan te gaan met uServ B.V. Gezamenlijk realiseren ze FlexDossier en Closed Medical Files (CMF). Zij garanderen privacy, beveiliging, overdracht en bewaartermijnen gewaarborgd door Stichting Kwaliteitsbewaking FlexDossier en CMF.

 4. IT-veiligheid

  Als een van de eerste beroepsgroepen krijgen bedrijfsartsen te maken met steeds strenger wordende privacywetgeving. Zij dienen ook online een onafhankelijke positie te borgen tussen private partijen en de publieke sector.

123AVGProof

is er voor iedereen

Als een van de eerste beroepsgroepen kregen bedrijfsartsen te maken met strenger wordende privacywetgeving. En dat is maar goed ook: ons beroep valt of staat bij vertrouwelijkheid. Daarom hebben wij een digitale brandkast ontwikkeld die voldoet aan de strengste Europese wetgeving. Omdat wij ons zorgen maken om de veiligheid op internet, stellen we ons systeem nu ook beschikbaar voor anderen.Voor iedere branche, in iedere sector. Zo draagt onze technologie haar steentje bij aan een veilige wereld. Oók online.