Wat is de oplossing?

E-mail is vandaag de dag niet meer weg te denken bij het dagelijks versturen en ontvangen van allerlei berichten en documenten. Gebleken is, dat het veelgebruikte mailen via SMTP hoe beveiligt ook, niet voldoende is.
Met de intrede van GDPR en AVG groeit de bewustwording dat berichten met een gevoelige inhoud niet in verkeerde handen mag vallen. Onze oplossing voor het versturen van berichten speelt hierbij een ondersteunende rol.

Voor iedere branche

Waarin verschilt 123AVGProof van andere aanbieders?

desktop frame

eigenaarschap: geen dure abonnementsverplichting

flexibel: gratis API-koppeling voor eigen Applicatie(s)

klantenservice: goed bereikbare helpdeskmedewerkers

Inzetbaarheid

123AVGProof komt met branchespecifieke oplossingen. Het eigenaarschap ligt bij jou: wij leveren een no-nonsense tool, jij bepaalt waar je het inzet.

AVGProof oplossingen voor elke sector offertes en contracten persoons- gegevens vertrouwelijke informatie
zorg
onderwijs
vastgoed
juridisch
financials
transport
intermediairs
gemeenten

Vrijblijvend

De proefperiode vervalt automatisch. Je zit niet aan een contract vast. Ben je klant en wil je opzeggen? Ook dat is geen probleem. Stoppen kan elk moment.

Gebruiksvriendelijk

Bevind jij je binnen de veilige muren van het digitale systeem dan tref je een overzichtelijke omgeving aan die eenvoudig toegang biedt tot verschillende functionaliteiten.

Ondersteuning

Het systeem is zo eenvoudig, verzender én ontvanger kunnen er direct mee uit de voeten. Mocht je er toch niet uitkomen: onze medewerkers helpen je graag.