AVG-Proof kennisbank.

Binnen deze kennisbank vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen neem dan gerust contact met ons op!

MAILSJABLOON + -

Binnen 123AVGProof kun je gebruik maken van je eigen gepersonaliseerde Look & Feel, zodat de ontvangers van jouw bericht in één oogopslag zien waar de mail vandaan komt!

Neem contact met ons op om deze mogelijkheid door te nemen.

GEBRUIKERS INTERFACE + -

123AVGProof kent twee verschillende type gebruikersinterfaces, te weten:

  • MS Outlook – Via de 123AVGProof add-on kun je mails beveiligd blijven versturen vanuit je vertrouwde Outlook omgeving.
  • WebMail – onze Webmail interface is een browser gebaseerde gebruikersinterface welke uiterst gebruikersvriendelijk in gebruik is.

DIGITALE VEILIGHEID + -

Niets dat het internet op gaat is 100% veilig. Het is hackers zelfs gelukt om het Pentagon te hacken. Wij beloven onze gebruikers dat wij er alles aan doen om berichten maximaal te beschermen. Wij blijven continue werken aan het realiseren van een veilige internetomgeving voor onze gebruikers.

WACHTWOORD VERGETEN + -

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten, kun je via het inlogscherm je wachtwoord resetten. Klik hiervoor op ‘wachtwoord vergeten’. Vul bij het volgende scherm je e-mailadres in en klik op ‘versturen’.

VRAGEN INVOEREN + -

Let op: Voordat je voor het eerst een bericht gaat versturen en de vragen verificatie gaat gebruiken, moet je eerst vragen aanmaken. Daarna kun je pas een bericht versturen met deze verificatiemethode.

Via instellingen, vragen kun je de vragen toevoegen die je gaat gebruiken als dubbele verificatie voor het openen van je verstuurde bericht. Klik op ‘+ vraag toevoegen’ om vragen te kunnen aanmaken.

Voorbeeldvragen:

  • Wat is je personeelsnummer?
  • Wat is de naam van je werkgever?
  • Wat is je BSN?

Wanneer je een aantal vragen hebt toegevoegd, kun je deze gebruiken als dubbele verificatie bij het versturen van een bericht. Je kunt ook de aangemaakte vragen achteraf nog wijzigen of verwijderen.

page15image1830496druk op dit icoon om een vraag te wijzigen.
page15image3806912druk op dit icoon om een vraag te verwijderen.

 

BERICHT VERSTUREN + -

Wanneer je een bericht wil opstellen, krijg je twee verschillende stappen voordat je het bericht kunt versturen:

1. Algemeen
Via home → berichten → toevoegen: voer hier het e-mailadres, naam en onderwerp van de ontvanger in en typ je bericht. Voeg eventueel ook een bijlage toe. Klik op volgende.

2. Authenticatie:

Via home → berichten → authenticatie: hier kun je kiezen voor welke authenticatie de ontvanger moet kiezen. Je hebt hierbij twee verschillende opties, namelijk:
– vragen
– sms methode

Vragen: Bij deze methode kun je vragen kiezen voor de ontvanger met bijbehorend wachtwoord. Je kiest hierbij een vraag waarvan jij zelf het wachtwoord weet, maar waarvan je ook zeker weet dat de ontvanger dit antwoord kent. De ontvanger beantwoordt vervolgens deze vragen om het e- mailbericht te kunnen lezen.

Je kunt per bericht instellen welke en hoeveel vragen je stelt als authenticatie aan de ontvanger. Bijvoorbeeld:

Vraag: Wat is de naam van je werkgever? Antwoord: 123AVGProof
Vraag: Wat is je BSN nummer? Antwoord: 123456789

Let op: De vragen moet je eerst aanmaken onder instellingenvragen voordat je deze methode kunt gebruiken.

  • SMS: Wanneer je voor de SMS methode kiest, ben je verplicht om het nummer van de ontvanger in te vullen. Wanneer de ontvanger het e-mail bericht wil gaan ophalen, krijgt hij eerst een unieke code via de SMS toegestuurd. Deze code fungeert als dubbele verificatie.
  • Wanneer je voor een authenticatie hebt gekozen en het nodige hebt ingevuld, kun je het bericht versturen.
  • Zolang het bericht nog niet gelezen is door de geadresseerde, is de authenticatiemethode nog te wijzigen.